Μανούσος Πανουσάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε ο γνωστός σκηνοθέτης, Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει στην τηλεόραση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο σκηνοθέτης μίλησε αρχικά για τη σχέση των γονιών του λέγοντας πως δεν τους θυμάται ποτέ μαζί καθώς αποφάσισαν να χωρίσουν όταν εκείνος ήταν σε πολύ μικρή ηλικία και πως όταν μεγάλωσαν πολύ συνέχισαν να τσακώνονται σαν να είναι ερωτευμένοι έφηβοι που δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τον έρωτα.

“Δε νομίζω ότι οι γονείς μου είχαν καμία επαφή. Μαζί σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ. Χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών οπότε δε μπορώ να τους θυμάμαι μαζί. Πολύ μετά τους είδα μαζί. Πολύ μετά, στα 75-80 τους που ερχόντουσαν να κάνουν Πάσχα μαζί μου στο Χιλιομόδι. Εκεί τους είδα να τσακώνονται όπως τσακώνονται δυο ερωτευμένοι. Ήταν τόσο γλυκείς αυτοί οι τσακωμοί. Ήταν σαν να ήταν δυο έφηβοι που βγαίνουν ραντεβού και τσακώνονται”.

Οι σειρές και οι “Ψίθυροι καρδιάς”

Ο δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών, Μανούσος Μανουσάκης έχει φέρει στη μικρή οθόνη πολύ ανατρεπτικά projects όπως ήταν οι “Ψίθυροι Καρδιάς”, και το “Άγγιγμα ψυχής”.

Ο σκηνοθέτης παραδέχτηκε πως o ANT1 δεν ήθελε να παίξει τους “Ψίθυρους καρδιάς” και του είπαν χαρακτηριστικά “ποιος ενδιαφέρεται για τους τσιγγάνους”, ενώ το Mega δεν ήθελε το “Άγγιγμα Ψυχής” και το πήρε ο ANT1.

Ο κόσμος παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή τη σειρά “Ψίθυροι καρδιάς” και ο σκηνοθέτης πιστεύει πως βοήθησε πολύ στην αποδοχή των τσιγγάνων από την κοινωνία!

“Στο θέμα των τσιγγάνων αισθάνομαι πάρα πολύ ότι βοήθησα και μου το μετέφεραν οι ίδιοι. Μου μετέφεραν το γεγονός ότι πραγματικά η θέση τους άλλαξε βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι και άρχισε να γίνεται ένας βηματισμός. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ επιφυλακτικοί, είχαν μάλιστα δίκιο γιατί έχουν υποφέρει, αλλά μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο… άνοιξαν όλες οι πόρτες”, είπε ο σκηνοθέτης για τη σειρά.

Τσέκαρε και αυτά: