Survivor All Star

Νέος “εμφύλιος” έχει ξεσπάσει στο Survivor All Star και δεν αναφερόμαστε στην Μπλε ομάδα, αυτή τη φορά, αφού οι “Κόκκινοι” πλέον βγαίνουν στο προσκήνιο και από σούπερ ενωμένοι φαίνεται πως θα έχουν θεματάκια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην καλύβα των Κόκκινων επικρατεί αναβρασμός καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να θεωρεί κάποιους συμπαίκτες του υποκριτές (δε λέει αυτή τη λέξη αλλά αυτό υπονοεί) γιατί όταν είδαν πως δεν αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, όλοι τον πλησίασαν και του έλεγαν πως είναι πολύ καλό που δεν έφυγε από το παιχνίδι.

Ο φαρμακοποιός δεν μπορεί να δεχτεί πως κάποιοι παίκτες παίζουν αυτό το παιχνίδι καθώς ο συμπαίκτης του ψηφίστηκε σχεδόν από όλους και μια νέα “φλόγα” άναψε καθώς ούτε ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί να δεχτεί τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Σε άλλα νέα, ένα πολύ σκληρό αγώνισμα θα εμφανιστεί μπροστά στους παίκτες και μόνο μια ομάδα θα μπορέσει να πάρει τη μεγάλη ασυλία. Στο συμβούλιο θα κληθούν κάποιοι παίκτες να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση διότι έτσι παίζεται το παιχνίδι.

Τσέκαρε το βίντεο :

Θα γίνει πάλι χαμός στο Survivor All Star!

 

Τσέκαρε και αυτά: