Survivor All Star

Οι παίκτες του Survivor All Star έχουν καταφέρει να αντέξουν πολλούς μήνες μακριά από τις οικογένειες τους και τα πρόσωπα που αγαπούν ενώ στο πάρτι της ένωσης τους είδαμε να διασκεδάσουν πραγματικά την εμπειρία που προσφέρει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη την οποία ετοίμασε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και θα ενθουσιαστούν!

To μεγάλο έπαθλο το οποίο ετοιμάζεται να δώσει ο Τούρκος παραγωγός στους παίκτες που θα κερδίσουν σε επόμενο έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Αγγλία όπου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας του Hull City!

 

Οι παίκτες που έχουν μπει στο Survivor All Star έχουν αποφασίσει να τα δώσουν όλα για να μπορούν να κερδίζουν τα έπαθλα καθώς από εδώ και έπειτα θα είναι μεγάλα γιατί πλησιάζουμε προς το τελικό και οι 17 Survivors θέλουν να τα κερδίσουν όλα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να προσφέρει τα καλύτερα στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και επιλέγει να τους χαρίσει σε κάθε κύκλο μεγάλα έπαθλα! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα ταξίδια στο Μαϊάμι και σε άλλα μοναδικά μέρη του κόσμου;

Tσέκαρε και αυτά: