Survivor

Πολλές είναι οι φωτογραφίες από το Survivor οι οποίες έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στα social media καθώς οι παίκτες τις δημοσιεύουν και μας θυμίζουν διάφορες καταστάσεις του παρελθόντος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Άνθρωποι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης έχουν τραβήξει αμέτρητες φωτογραφίες με τους παίκτες να ποζάρουν στις καλύβες, λίγο πριν τα αγωνίσματα, στο συμβούλιο και παρουσιάζουν διάφορες στιγμές των παικτών! Εμείς βλέπαμε “σκοτωμούς” στην κάμερα και πολλοί χαμογελούσαν μετά για τη φωτογραφία!

Η Μαίη Εμμανουηλίδου ήταν μια παίκτρια που συμμετείχε στο Survivor 2022 όπου ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που κατάφερε να σηκώσει το έπαθλο και δημοσίευσε μια “άγνωστη” φωτογραφία από τη φορά που πόζαρε με τον Στάθη, τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι 4 φιναλίστ του 2022 πόζαραν στην καλύβα και έγραψαν τα ονόματα τους στο πάτωμα ενώ πόζαραν με ένα τεράστιο χαμόγελο! Η αθλήτρια δημοσίευσε την εικόνα της στο Instagram και ο Άρης Σοϊλέδης την αναδημοσίευσε!

Όλοι περιμένουμε να μάθουμε αν τελικά θα γίνει Survivor All Star 2 και ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα επιστρατευτούν για να συμμετάσχουν!

Τσέκαρε και αυτά: