Συμβουλές για κήπους

Συμβουλές για κήπους: Όσοι έχουν την ευτυχία να μένουν σε μια μονοκατοικία ή να βρίσκονται στην εξοχή και να καλλιεργούν τα δικά τους φρούτα, βότανα, και λαχανικά, πρέπει να μάθουν ένα κόλπο το οποίο θα τους βοηθήσει πολύ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί από εμάς απολαμβάνουν την μπανάνα ως φρούτο και είναι ιδανικό σνακ όταν αρχίζει να γουργουρίζει το στομάχι μας! Ήξερες όμως ότι η μπανανόφλουδα περιέχει πολύτιμα ιχνοστοιχεία και μέταλλα όπως είναι το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο; Και πώς μπορεί να κάνει θαύματα στον κήπο σου;

Αν έχεις κήπο και σου αρέσει να περνάς κάποιες ώρες σε αυτόν και να τον φροντίζεις τότε πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τις μπανανόφλουδες!

Συμβουλές για κήπους – Τι μπορείς να κάνεις

#1. Είναι ένα φυσικό εντομοαπαθωτικό και θα απομακρύνει όλα τα ζωύφια αφού δεν αντέχουν τη μυρωδιά της μπανάνας! Προσελκύει μόνο τις μέλισσες που είναι τα μόνα έντομα που θέλουμε να πλησιάζουμε τα λουλούδια και τα φυτά μας.

#2.Είναι ιδανικές για λίπασμα! Οι μαυρισμένες μπανανόφλουδες είναι ιδανικές για να φυτέψει τα νέα σου φυτά! Απλά τις κόβεις σε κομμάτια και τις βάζεις κάτω από το φυτό που θέλεις! Καλύπτεις με χώμα και είναι μια πρακτική την οποία μπορείς να την εφαρμόσεις τον χειμώνα.

Τσέκαρε και αυτά: