Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Oι σχάρες που τοποθετούμε στον φούρνο μας για να “στοιβάξουμε” κάποιο ταψί ή για να ψήσουμε διαφόρων ειδών πράγματα όπως είναι το ψωμί, χρειάζονται συχνά καθάρισμα. Αλλά΄αυτό το τρίψιμο μας έχει εξοντώσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To σύρμα που χρησιμοποιούμε για να καθαρίσουμε διάφορα πράγματα στην κουζίνα μας όπως είναι οι κατσαρόλες ή τα πιάτα, μπορεί να μας ενοχλήσει το δέρμα και τα κορίτσια που δίνουν “πόνο” στον νεροχύτη καταστρέφουν τα νύχια τους!

Και επειδή με το συγκεκριμένο θέμα συμπάσχουμε, βρέθηκε η λύση που ψάχναμε για μα καθαρίσουμε σωστά τις σχάρες και να μην δούμε το νέο μας μανικιούρ να καταστρέφεται!

Συμβουλές για σπίτι – Τι μπορείς να κάνεις

Παίρνεις μια πετσέτα την οποία δεν πολυχρησιμοποιείς και την απλώνεις στην μπανιέρα σου! Τοποθετείς τις σχάρες σου πάνω στην πετσέτα και αφήνεις το νερό να τρέξει μέχρι να τις καλύψει!

Ρίχνεις μισή κούπα απορρυπαντικό ρούχων και αφήνεις για όλη νύχτα τις σχάρες να μουλιάσουν!

Την επόμενη μέρα ξεπλένεις και είναι αστραφτερές!

@mama_mila_ The trick to cleaning your oven racks without heavy scrubbing ✨ this trick saves so much time – just make sure to line your bathtub with an old towel to avoid your bathtub getting dirty 💛 you can also use a large laundry sink if you have one. Hope this was helpful x #homehacks #hometips #cleaninghacks #cleaningtips #ovencleaning ♬ Sia

Είναι μια εύκολη λύση και δε θα σε παιδέψει! Πάντως, να μην ξεχνάς να φοράς γάντια όταν πλένεις τα πιάτα!

 

Τσέκαρε και αυτά: