Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να θίξει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για εκείνος, στο συμβούλιο της Τρίτης 24/5 και αποκάλυψε τι συνέβη στο παγκάκι που είχε κουβαλήσει με τον Βασάλο και άλλους παίκτες κοντά στο ποτάμι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης από το Αίγιο, δε σταματά να αναφέρεται στον αγαπημένο του τόπο ενώ αγωνίζεται ή όταν μιλά με τους συμπαίκτες του και αναφέρθηκε σε κάτι που τον ενόχλησε πολύ!

“Πάνω στο παγκάκι που είχαμε φτιάξει, είχα χαράξει Τάκης – Αίγιο και σήμερα βρήκα ένα μεγάλο Χ χαραγμένο πάνω σε αυτό. Και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος θα έκανε κάτι τόσο κακό. Έγραψε “Τάκης – Αίγιο”. Την πόλη που αγαπάω, Είναι μίσος αυτό, είναι κακία. Πώς μπορεί να το κάνει αυτό ρε ‘σύ Γιώργο. Για ποιον λόγο; Δε θέλω καν να ξέρω ποιος το έχει κάνει, αλλά οποίος το έχει κάνει να αναρωτηθεί βαθιά μέσα του ποιος άνθρωπος είναι”. 

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πως αισθάνθηκε πολύ άσχημα και παράλληλα δήλωσε πως δε χρειαζόταν να βγάλουν την ταμπέλα που υπήρχε στο “θεραπευτήριο”.

Στα social media σχολιάστηκε έντονα το μικρό ξέσπασμα που είχε ο παίκτης και η άποψη του κόσμου είναι μοιρασμένη καθώς κάποιοι στεναχωρήθηκαν με αυτό που άκουσαν, ενώ άλλοι αναφέρουν πως το είπε επίτηδες!

Τσέκαρε και αυτά: