My Style Rocks

Πανικός θα γίνει για μια ακόμη φορά στο ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” καθώς οι παίκτριες έχουν προκαλέσει πολλά νεύρα στους κριτές με τις κινήσεις που κάνουν. Μάλιστα, κάποιες παίκτριες προκαλούν με τα λόγια τους και η λέξη “στιλίστας” είναι πλέον η αγαπημένη λέξη όλων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει κατά πολύ στο ριάλιτι μόδας καθώς υπάρχουν κορίτσια τα οποία έχουν μεγάλη βοήθεια από ανθρώπους στο χώρο της μόδας και δεν το κρύβουν πλέον αφού οι πληροφορίες που έχουμε όλοι είναι πολλές.

O Στέλιος Κουδουνάρης έχει φτάσει στα όρια του και στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισοδιο της Τετάρτης 26/4 θα τον δούμε να φεύγει από το πλατό αφού έχει πει σε όλες τις παίκτριες πως είναι ντροπή τους αυτά που κάνουν.

“Μας τρολάρετε όλες μαζί” ακούγεται να λέει ο γνωστός σχεδιαστής και αφού αποχώρησε από το πλατό, ακολούθησε και ο Δημήτρης Σκουλός, αφήνοντας πίσω του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ήταν σε πολύ άβολη θέση!

Οι παίκτριες συνεχίζουν να δυναμιτίζουν την κατάσταση στο πλατό και θα δούμε τη Σελένη Φωτιάδη και την Αναστασία Σαμαρά να ανταλλάζουν και αυτές με τη σειρά τους διάφορα “κομπλιμέντα”.

Τσέκαρε και αυτά: