Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν σε έξαλλη κατάσταση στο τελευταίο αγώνισμα που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Πέμπτη 25/5 και κάποιοι φοβήθηκαν με την αντίδραση που είχε καθώς “μάζευε” νίκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο 50χρονος άνδρας έχει πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να εκφράσει τη χαρά του όταν νικά και στον αγώνα όπου κατάφερε να χαρίσει στους Κόκκινους τη μεγάλη νίκη και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, τον είδαμε να σηκώνει άμμο στα χέρια του. Και στο πλάνο που παρουσίασε η εκπομπή “Πρωινό μας” τον βλέπουμε να την πετάει προς τη μεριά της Στέλλας Ανδρεάδου.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλλον δεν κατάλαβε την κίνηση που έκανε αλλά ήταν σίγουρα λάθος.

Σε ένα άλλο πλάνο, βλέπουμε τον Τάκη να έχει ανέβει στον πάγκο και ακριβώς από κάτω του να βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης! Εκείνη τη στιγμή ανέβηκε δίπλα του η Μελίνα Μεταξά και τον τράβηξε γιατί ενδεχομένως να φοβήθηκε πως μπορεί να κάνει καταλάθος μια ακόμη κίνηση στον παίκτη και ίσως δημιουργηθούν νέα θέματα!

Ο παίκτης των Κόκκινων έχει παραδεχτεί πως πολλές φορές λειτουργεί σαν “παιδί” και πως ο τρόπος του είναι αυθόρμητος και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να προκαλεί!

Tσέκαρε και αυτά: