Τάκης Καραγκούνιας

Συνεχίζει να ενοχλείται ο Τάκης Καραγκούνιας με τις συμπεριφορές που επιδεικνύουν κάποιοι παίκτες και αυτή τη φορά θα τη δούμε να τα “βάζει”με τον Ηλία Μπόγδανο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης των Κόκκινων θα απευθυνθεί στον παίκτη των Μπλε κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα 29/5 και ο τραγουδιστής θα κάνει πως χορεύει. Η κίνηση αυτή θα ενοχλήσει πολύ τον Τάκη με αποτέλεσμα να μίλησε στο συμβούλιο για αυτό που συνέβη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας θεώρησε πως ο Ηλίας Μπόγδανος κούνησε τα οπίσθια του σαν να τον κοροϊδεύει αλλά ο τραγουδιστής του είπε στο συμβούλιο πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως δεν έκανε κάτι για να τον προκαλέσει.

“Tάκη μου δε σου κούνησα τα οπίσθια μου όπως είπε. Σε καμία περίπτωση δεν έκανα αυτό το πράγμα. Απλά μπήκα μπροστά στον Μάριο”, ακούγεται να λέει ο Ηλίας στο νέο trailer pου κυκλοφόρησε.

Στο αγώνισμα που θα δούμε, οι παίκτες θα αγωνιστούν με σκοπό να πάρουν την ασυλία και σύμφωνα με τα spoilers οι Κόκκινοι θα χάσουν και θα πρέπει να βγάλουν έναν παίκτη στη σέντρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά οι επιβεβαιώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα το βράδυ.

Τσέκαρε και αυτά: