Δούκισσα Νομικού

Ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν το Σάββατο 27/5 και το παρών στην εκκλησία έδωσε η Δούκισσα Νομικού η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν στο πλευρό του αδερφού της και της νύφης της, και ξεχώριζε διότι επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη την οποία όλες οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν αν είναι καλεσμένες σε γάμο.

Το στράπλες φόρεμα της Δούκισσας σε “οινοπνευματί” χρώμα είναι το ιδανικό χρώμα για εσένα που θέλεις να πας σε έναν καλοκαιρινό γάμο και να κάνεις εντύπωση! Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες – ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών – και μπορεί να συνδυαστεί με χρώματα όπως είναι το φούξια, το μωβ, το λιλά, το baby pink.

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να κάνει total “οινοπνευματί- τιρκουάζ” look καθως φόρεσε γοβες στο ίδιο χρώμα και τα αξεσουάρ της είχαν παρόμοαι χρώματα!

Αυτό που πρέπει να ξέρεις, είναι πως για να δείξει ακόμη περισσότερα το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα ελαφρώς ηλιοκαμμένο δέρμα το οποίο μπορείς να πετύχεις γρήγορα και εύκολα με ένα αυτομαυριστικό σπρέι ή μια κρέμα σώματος!

Τσέκαρε και αυτά: