Tesla

H Tesla είναι μια εταιρεία η οποία κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο της παγκόσμιας ηλεκτροκίνησης και θεωρείται η “Apple” των ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς διαθέτει συγκεκριμένα οχήματα τα οποία όλοι θα ήθελαν να έχουν στα γκαράζ τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα οχήματα της γνωστής εταιρείας του Έλον Μασκ είναι από αυτά που επιλέγουν πολλοί Αμερικάνοι καταναλωτές! Όμως, δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με το γεγονός πως βγαίνει μόνο σε λευκό χρώμα και θέλουν να κάνουν μετατροπές για να ταιριάζει το αυτοκίνητο τους περισσότερο στην αισθητική τους.

Στο λογαριασμό του jaythewrapspecialist, είδαμε πως ένα Tesla μπορεί να αλλάξει όψη μέσα σε λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Ο Jay ασχολείται με τη “μεταμόρφωση” αυτοκινήτων και μπορεί με ειδικά καλύμματα να αλλάξει την όψη τους. Και μόλις του ζητήθηκε να χρησιμοποιήσει ροζ γκλίτερ κάλυμμα για ένα από τα οχήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρεία του Έλον Μασκ ξεκίνησε αμέσως τη δουλειά!

@jaythewrapspecialist

Reply to @smashh2o Happy holidays everyone 🙏‼️ 🎄🔥✨🎉 #teslawrap #teslawrapping #model3 #carwrap #houston @Jessica Stevenson 👈🏎

♬ abcdefu – GAYLE

Τα οχήματα της εταιρείας έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα αγαπητά και στην Ευρώπη, ωστόσο πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρικά αυτοκίνητα και την ανταγωνίζονται στα ίσια.

Τσέκαρε και αυτά: