Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους άνδρες που γνωρίσαμε καλύτερα όταν εμφανίστηκε στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, με σκοπό να αγωνιστεί για να πάρει το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας άνθρωπος με πολύ έντονη προσωπικότητα. Με έντονο χαρακτήρα που πολλοί δε συμπαθήσαν. Μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης το Φεβρουάριο του 2022 και έκανε χαμό στις παραλίες.

Το βιογραφικό του Τάκη Καραγκούνια


Ο μισθοφόρος με το καλογυμνασμένο σώμα είναι 49 ετών , με καταγωγή από το Αίγιο. Η δουλειά του είναι μισθοφόρος και όπως είχε αποκαλύψει, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές σε αυτή. Υπηρέτησε στα ΟΥΚ και στα ταξίδια του βρέθηκε αντιμέτωπος με μυστήρια πράγματα, καθώς προστάτευε εμπορικά πλοία από πειρατές.

Ο αδερφός του είναι ιερέας.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πυγμαχία και έχει στεφθεί 7 φορές πρωταθλητής.

Ο θάνατος του πατέρα του

Ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας βρισκόταν στο Survivor, η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης πληροφορήθηκε πως ο πατέρας του παίκτη έχει φύγει από τη ζωή. Και χρειάστηκε να του ανακοινώσουν αυτή την πολύ δυσάρεστη είδηση. Μόλις ο τότε παίκτης έμαθε το τραγικό γεγονός “λύγισε”. Όλος ο κόσμος είδε στην κάμερα τα δάκρυα στα μάτια του.

Στο συμβούλιο όπου και έγινε η τυπική ανακοίνωση, ο Καραγκούνιας δέχτηκε τα συλλυπητήρια όλων. Και του Γιώργου Λιανού. Εκείνος ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το συμβούλιο, αλλά όχι από το παιχνίδι.

Η “γυναίκα της ζωής του”


Ο Τάκης Καραγκούνιας όπως έχει δηλώσει πολλάκις σε συνεντεύξεις και ενώ βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης πώς μια είναι η γυναίκα της ζωής του. Και δεν είναι άλλη από την κόρη του Ραφαηλία.

Ο μισθοφόρος και πρώην διαιτητής είναι ξετρελαμένος με την κόρη του. Έχει δηλώσει πώς θα έκανε τα πάντα για αυτή και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο Survivor.

Eίναι ένας από τους παίκτες που δεν κατάφερε να κάνει “απόσβεση” της δημοφιλίας του στο Instagram καθώς μετρά μόλις 6.897 followers.

Τσέκαρε και αυτά:

Harry Styles : Το τραγούδι που αγαπά η Ελλάδα

Ψηλοί άνδρες : Γίνονται καλύτεροι σύζυγοι