Ταξίδια 2023

Ταξίδια 2023: Οι εμπειρίες, η εξερεύνηση, η περιέργεια για άλλους πολιτισμούς, η γνωριμία με νέους ανθρώπων, τα τοπικά φαγητά, είναι κάποια από τα “δώρα” που μας χαρίζουν οι “διαδρομές” που επιλέγουμε να ακολουθήσουμε όταν επιλέγουμε να μπούμε σε ένα αεροπλάνο ή ένα πλοίο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

ταξίδια είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις δώρο τον εαυτό σου και όταν συνδυάζονται με καλή παρέα, είναι η ιδανική φάση!

Υπάρχουν δυο προορισμοί στους οποίους θα μπορούσες να βρεθείς μέχρι το τέλος του 2023 καθώς είναι οικονομικοί και αξίζουν την επίσκεψη σου!

#1.Καππαδοκία 

Πρόκειται για ένα μέρος το οποίο είναι απλά συγκλονιστικό! Είναι μια περιοχή στην Τουρκία η οποία είναι γεμάτη αερόστατα, μοναδικές εικόνες και μια δύση ηλίου η οποία θα σε κάνει να ερωτευτείς. Υπάρχουν πέντε επαρχίες στις οποίες μπορείς να βρεις το κατάλυμα που σου αρέσει αλλά η δική μας αγαπημένη είναι η Καισαρεία. Οι υπόγειες πόλεις που βρίσκονται στην Καππαδοκία σε οδηγούν σε έναν… μυστικιστικό κόσμο ενώ όλα τα καταλύματα έχουν τη δική τους ιστορία. Τα πρωινά γεύματα στις ταράτσες των καταλυμάτων βλέποντας τα μεγάλα αερόστατα να κάνουν “βόλτες” και ο αέρας που πνέει και σου ανακατεύει τα μαλλιά, είναι απλά μια υπέροχη εμπειρία! Είναι ένας πολύ οικονομικός προορισμός και αν πας πρώτη φορά, καλό θα ήταν να μιλήσεις με ένα ταξιδιωτικό γραφείο διότι στην Τουρκία δεν μπορείς να συννεοηθείς και πολύ εύκολα!

#2.Κάιρο 

Η Αίγυπτος είναι η χώρα των Φαραώ, με τις τεράστιες, εμβληματικές πυραμίδες που σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή! Και το Καιρό είναι το μέρος στο οποίο πρέπει να βρεθείς! Εξορμήσεις στην έρημο με τις καμήλες, βόλτες στα παζάρια όπου θα ψωνίσεις μπαχαρικά και υφάσματα, βραδινή διασκέδαση στα ξενοδοχεία και αρμένισμα στα σοκάκια της πόλης (πάντα με προσοχή).

Το Κάιρο είναι ένα μέρος το οποίο θεωρείται πολύ οικονομικό και διαθέτει τη δική του μαγεία! Το αρχαιολογικό μουσείο αξίζει μια επίσκεψη ενώ πρέπει να προσέχεις γιατί πρόκειται για μια πόλη όπου σε κάποια σημεία η φτώχεια είναι φανερή και ο κόσμος προσπαθεί πολύ να βγάλει τα προς τω ζην.

Τσέκαρε και αυτά: