Όλγα Κοτλιδά

Αρκετά είναι τα παράπονα που έχει η Όλγα Κοτλιδά από την κριτική επιτροπή του “My Style Rocks” καθώς πιστεύει πως δεν επιβραβεύεται η δημιουργικότητα της και πως υπάρχουν παίκτριες που δεν προσπαθούν καθόλου και παίρνουν υψηλότερες βαθμολογίες.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Με αφορμή το Y2K look που έφερε η Ειρήνη Καζάκη στην πασαρέλα και τα δυο “δυάρια” που πήρε από τον Δημήτρηα Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας και στιλίστρια, θέλησε να μάθει γιατί αυτό το look πήρε μεγαλύτερη βαθμολογία από το δικό της, καθώς στα δικά της μάτια δεν είναι καθόλο σύγχρονο και ιδιαίτερο.

Η Όλγα Κοτλιδά η οποία φαίνεται πως έχει κουραστεί πολύ, ήθελε να μάθει γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα τόσο συχνά και γιατί τα δικά της look δεν επιβραβεύονται όπως πρέπει (σύμφωνα πάντα με την ίδια), αφού είναι πιο σύγχρονα και καινούργια.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ενοχλήθηκε πολύ από τη συμπεριφορά της, αλλά ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αυτός που ανέλαβε τον ρόλο του “σκληρού” και απάντησε στην Όλγα με μια ερώτηση: “Εσύ τι έχεις κάνει στη μόδα, γιατί εγώ δε σε ξέρω!”, και αμέσως ξέσπασε πόλεμος”.

H Όλγα μόλις άκουσε αυτή την ατάκα φάνηκε πως πειράχτηκε πολύ και θεώρησε πως “στοχοποιείται” για τη δουλειά της και εξήγησε πως έχει ασχοληθεί με συγκεκριμένα πράγματα και πως μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια στο χώρο αλλά έχει κριτική σκέψη.

Η παίκτρια δεν μπορούσε να καταλάβει που βρίσκεται η “σύγχρονη ματιά” που παρουσίασε η Καζάκη και η στάση της ιδιαίτερη νευρική καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει πραγματικά το εννοούσαν οι κριτές.

O Δημήτρης Σκουλός προσπάθησε να εξηγήσει στην παίκτρια πως κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και τα σχόλια αφορούν μόνο τα look που βλέπουν και πως δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.

Τσέκαρε και αυτά: