Taylor Swift

Μια “βόμβα” έσκασε στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιας showbiz καθώς η τραγουδίστρια, Taylor Swift, και ο ηθοποιός Joe Alwyn χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης και όπως καταλαβαίνεις, οι θαυμαστές της έπαθαν ένα μικρό σοκ και περιμένουν τα επόμενα τραγούδια της καθώς πάντα γράφει για τις σχέσεις της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight , το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του και έτσι σταμάτησαν και τις φήμες που τους ήθελαν να αρρβωνιάζονται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

 

H Taylor Swift και ο ηθοποιός του “Boy Erased” ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2016 και μια πηγη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στο PEOPLE πώς η τραγουδίστρια είναι πολυ ευτυχισμένη και πως έχει βρει έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει.

Το ζευγάρι είχε συνεργαστεί και σε πολλά θέματα που αφορούσαν τη μουσική κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ηθοποιός είχε γράψει κάποια τραγούδια χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια κυκλοφορούσαν σε μαγαζιά ενώ προτιμούσαν να μένουν σπίτι και να κάνουν ταξίδια, μακριά από τους παπαράτσι!

Περιμένουμε να δούμε αν θα κάνουν κάποια δήλωση!

Τσέκαρε και αυτά: