Τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη έφτασε και στην Ελλάδα και ο Ερμής είναι ο πρώτος παρουσιαστής που είδαμε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες και να καλησπερίζει τον κόσμο!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο εικονικός παρουσιαστής εμφανίστηκε στις οθόνες και καλησπέρισε τον κόσμο εν παρουσίασε το στούντιο στο οποίο θα γίνει το μεγάλο debate των πολιτικών αρχηγών, λίγες μέρες πριν τις εκλογές 2023.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα! Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας”, ανέφερε ο Ερμής και παράλληλα αναφέρθηκε και σε κάποια στοιχεία που αφορούν το ertnews. 

Μάλιστα, είχε και χιουμοριστικό τόνο η παρουσίαση του καθώς είπε πως δεν αποκλείεται να συμβούν μικρά λάθη και πως αν γίνει κάτι, θα πρέπει ο κόσμος να κάνει παράπονα στον προγραμματιστή του.

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει αρχίσει να κερδίζει παγκόσμιο έδαφος και παρά τις ισχυρές προειδοποιήσεις, οι ειδικοί ετοιμάζουν πολλά πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: