Τεχνητή νοημοσύνη

H τεχνητή νοημοσύνη έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλές είναι οι εταιρείες οι οποίες έχουν αρχίσει να δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο αφορά τον κόσμο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το κανάλι “Royalty Now Studios” αποφάσισε να παρουσιάσει ένα βίντεο μέσω του οποίου μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο του μεγάλου στρατηλάτη και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Η σύγχρονη τεχνολογία και τα αρχεία που υπάρχουν από το παρελθόν έχουν καταφέρει να δώσουν στην τεχνητή τεχνολογία τα κατάλληλα δεδομένα για να μπορέσει να βγάλει το “πόρισμα” για την εμφάνιση του.

Τεχνητή νοημοσύνη – Πολλές είναι οι προτομές οι οποίες έχουν διασωθεί και μπόρεσαν να δώσουν τις κατάλληλες πληροφορίες για να δούμε το πρόσωπο του.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του σε ηλικία 20 ετών και έγινε ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Πέρασε τα περισσότερα χρόνια του συμμετέχοντας σε μεγάλες εκστρατείες.

Στο βίντεο που παρουσιάζεται μπορεί να δεις κανείς ένα πρόσωπο με έντονα χείλη και ξανθά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και μια πολύ ευγενική όψη!

Είναι μια πολύ ωραία εικόνα η οποία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και πολλές φορές βλέπουμε πράγματα τα οποία μπορούν να μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή η οποία είναι απλά μοναδική.

Τσέκαρε και αυτά: