Telegram

To Telegram είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο θεωρείται άκρως αμφιλεγόμενο καθώς χρησιμοποιείται για πολλές παράνομες δραστηριότητες όπως είναι ο διαμοιρασμός φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου, για ανταλλαγή πληροφορίων και για διάφορα άλλα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα νέο χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε από τον ιδρυτή της πλατφόρμας, Pavel Durov, και πλέον θα μπορούν οι χρήστες να κάνουν stories μέσωτων λογαριασμών τους. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης, τα stories του Telegram θα είναι κάπως διαφορετικά καθώς ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει ποιο θα είνα αυτοί που θα βλέπουν τις αναρτήσεις και θα έχει μια λίστα από επιλογές!

Τα stories θα εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας του και θα μπορεί κάποιος να κρύβει και τις ιστορίες κάποιας επαφής που δε θέλει να βλέπει!

Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει τη χρονική διάρκεια της ιστορίας του η οποία θα ορίζεται από τις 6, 12, 24 ή 48 ώρες και αν θέλει θα μπορεί να τις διατηρήσει μόνιμα στο προφίλ του!

Οι νέες αλλαγές θα έχουν ενδιαφέρον και ίσως φέρουν στην επιφάνεια διάφορες καταστάσεις που δε γνωρίζαμε!

Tσέκαρε και αυτά: