Tesla

Η Tesla αποφάσισε να στείλει ένα από τα αυτοκίνητα που ανήκουν στην κατηγορία Cybertruck για τεστ αντοχής στη Νέα Ζηλανδία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To όχημα που δημιούργησε η εταιρεία του Έλον Μασκ απαθανατίστηκε σε αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας και από ότι φαίνεται θα γίνουν δοκιμές για να μπορέσουν να δουν οι δημιουργοί αν αντέχει σε ιδιαίτερες θερμοκρασίες.

To Cybertruck αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική αφού γίνουν οι τελευταίες δοκιμές και πρόκειται για ένα φορτηγάκι το οποίο περιμένουν πολλοί να αποκτήσουν αφού ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες.

Στο Twitter εμφανίστηκε ένα βίντεο το οποίο φέρεται να δείχνει τη στιγμή που το όχημα της Tesla αποβιβάζεται από το αεροπλάνο και είναι καλυμμένο με ένα ασημί κάλυμμα.

Εικάζεται πως το όχημα της εταιρείας βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία λόγω του καιρού καθώς θέλουν να δοκιμάσουν τις λειτουργίες του κάτω από διάφορες συνθήκες θερμοκρασίας και πολλές είναι οι εταιρείες που επιλέγουν τη χώρα για να κάνουν δοκιμαστικά στα οχήματα που δημιουργούν.

Στην Ευρώπη, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές και δεν μπορούν να γίνουν δοκιμές, και για αυτό το λόγο επιλέγεται η Νέα Ζηλανδία.

Τσέκαρε και αυτά: