Tesla

O Έλον Μασκ αποφάσισε να επιτρέψει τη δημιουργία γραφείων της Tesla στην Ελλάδα, καθώς υπάρχει μια συγκεκριμένη μερίδα του αγοραστικού κοινού που θέλει να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο της εν λόγω εταιρείας. Και ήδη έχουμε δει τα πρώτα αυτοκίνητα στους δρόμους των Αθηνών.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η μητέρα του γνωστού επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχου, Μάγιε, βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές και αποφάσισε να κάνει μια μικρή “επιθεώρηση” στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την περίμεναν οι άνθρωποι της εταιρείας και εκείνη έδειξε κάποιες εικόνες από την επίσκεψη της στο συγκεκριμένο spot!

Μάλιστα πόζαρε μπροστά σε ένα από τα οχήματα της εταιρείας γιατί όπως λέμε και στην Ελλάδα “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει”. 

I cannot visit Greece without meeting the Tesla team in Athens. A beautiful showroom with happy staff 💚💚 @Tesla #Athens #Greece #AWomanmakesAPlan 📖
#ItsGreatToBe75 💪👩‍🎓 pic.twitter.com/OpUNYZ7Y8o

— Maye Musk (@mayemusk) May 8, 2023

Η μητέρα του ιδρυτή της Tesla επέλεξε την Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και βρέθηκε στην Ύδρα και τη Σαντορίνη όπου απόλαυσε από κοντά τις ομορφιές των νησιών και δεν σταματούσε να κάνει αναρτήσεις!

Το showroom της εταιρείας με τα ηλεκτροκίνητα οχήματα βρίσκεται στο Μαρούσι και μπορεί κάποιος να το επισκεφτεί κλείνοντας ένα ραντεβού ή απλά πηγαίνοντας εκεί. Μπορεί να ενημερωθεί για τα πάντα και να δει κάποια οχήματα από κοντά.

Τσέκαρε και αυτά :