Tesla

Ένα βίντεο της Tesla όπου γυρίζεται ένα promo clip για το Cubertruck το οποίο περνά από ένα χιονισμένο τοπίο της Ισλανδίας έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Το ηλεκτρικό φορτηγάκι που ετοίμασε η γνωστή εταιρεία απαθανατίστηκε μαζί με ένα άλλο όχημα στα χιόνια και φέρεται να γίνονται δοκιμές για τις αντοχές του στα χιόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο οδηγοί έχουν κάνει προκράτηση για το νέο φορτηγάκι που θα λανσάρει ο κολοσσός του Έλον Μασκ και έχουν ήδη καταβάλλει το ποσό των 100 δολαρίων για να “κλειδώσουν” την κράτηση τους.

Από ότι φαίνεται το Cybertruck της Tesla θα αρχίσει να είνα διαθέσιμο σύντομα και θα μπορούν όσοι το έχουν παραγγείλει, να το απολαύσουν!

To υλικό του βίντεο κυκλοφόρησε μια μέρα αφού η εταιρεία έστειλε ένα email στους εργαζόμενους όπου “απειλούσε” ότι θα απολυθεί όποιος βγάλει φωτογραφίες του οχήματος.

Στο email αναφερόταν χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Daily Mail:

“Από σήμερα όποιος υπάλληλος ή συνεργάτης βγάλει φωτογραφίες ή βίντεο από πράγματα που αφορούν το Cybertruck, χωρίς να υπάρχει ειδική άδεια ή αιτιολογία θα αποχωρεί αμέσως από το μέρος που βρίσκεται και θα γίνει έρευνα από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και θα ειδοποιείται”.

Tσέκαρε και αυτά: