Έντομα

Τα έντομα δε νοιάζονται αν εσύ αράζεις στο σπίτι σου με ανοιχτά τα παράθυρα ή αν θέλεις να αερίσεις τους χώρους σου! Όπου θα βρουν άνοιγμα θα χωθούν γιατί αυτή είναι η φύση τους και δεν καταλαβαίνουν πως γίνονται ενοχλητικά στον κόσμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Συνήθως αυτά τα πλάσματα – τα οποία πραγματικά δε φταίνε που εισβάλλουν στο σπίτι – προσπαθούν να βρουν τροφή ή ένα δροσερό μέρος για να γεννήσουν! Και υπάρχουν αρκετοί χώροι όπως είναι το μπάνιο και η κουζίνα μας τα οποία περιμένουν τα ζουζούνια!

Τα παράθυρα είναι αυτά που τους επιτρέπουν πολύ εύκολα την είσοδο τους στο σπίτι και υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο και φυσικό το οποίο μπορούμε να κάνουμε για να μην τα αφήνουμε να περνούν!

Σε ένα βαποριζατέρ μπορεί να βάλεις μισή ποσότητα νερού και μισή ποσότητα ξύδι και να αρχίσεις να ψεκάζεις γύρω από τις πόρτες σου και τα παράθυρα σου! Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνεις τα έντομα και δε θα θέλουν να περάσουν μέσα στο σπίτι.

Το ξύδι έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα ζουζούνια διότι δεν εκτιμούν την μυρωδιά του! Επίσης, μην ξεχνάς να βάζεις και φυτά όπως είναι η λεβάντα στο μπαλκόνι σου!

Τσέκαρε και αυτά: