The Flash

H πολυαναμενόμενη ταινία “The Flash” αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το καλοκαίρι και όλοι περιμένουν να δουν τον ήρωα της DC στις δικές του περιπέτειες.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Άντι Μουσκιέτι έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο Esquire Middle East. Δήλωσε πως ο Κέιτζ κάνει μια cameo εμφάνιση στην ταινία και θα αναβιώσει το ρόλο τυ ως Σουπερμαν από την ταινία  “Superman Lives” του Τιμ Μπάρτον.

“Ο Νικ ήταν απολύτως υπέροχος.Αν και ο ρόλος ήταν καμέο, έπεσε με τα μούτρα… Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του σύντομα”, είπε ο σκηνοθέτης.

Δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη ο λόγος για τον οποία θα δούμε τον Σούπερμαν και στο πολυσύμπαν της DC θα δούμε επίσης τον Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν αλλά και τον Μπεν Άφλεκ στον ίδιο ρόλο και οι ανατροπές θα μας αφήσουν σίγουρα άφωνους αφού θα δούμε πολλά πρόσωπα!

Η ταινία “The Flash” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στους κινηματογράφους και ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται οι θαυμαστές!

Τσέκαρε και αυτά: