Ελένη Φουρέιρα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες που κάνει η Ελένη Φουρέιρα για τις καλοκαιρινές συναυλίες της και προσπαθεί να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο δυναμικά στην σκηνή και να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει γίνει πρόσφατα μανούλα αλλά δεν ξεχνά κάτι πολύ σημαντικό! Είναι γυναίκα, είναι σέξι και μπορεί να κάνει ότι θέλει!

Μέσω Instagram θέλησε να προκαλέσει για μια ακόμη φορά πανικό καθώς ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει topless και δείχνει την καλογυμνασμένη πλάτη της!

Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιστρέψει πολύ γρήγορα στη δουλειά και αμέσως μπήκε στο γυμναστήριο με σκοπό να επανέλθει το σώμα της στην κατάσταση που ήταν πριν από την εγκυμοσύνη και τα έχει καταφέρει τέλεια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ο πρώτος σταθμός των καλοκαιριών συναυλιών της Ελένης θα είναι η Αθήνα και έπειτα θα βρεθεί σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ισπανίας, καθώς έχει φανατικό κοινό και εκεί!

H τραγουδίστρια δεν αποκλείεται να έχει σε κάποιες συναυλίες της και τον μπέμπη της μανία πού είναι αχώριστοι και σίγουρα θέλει να είναι κοντά του για να τον φροντίζει!

Τσέκαρε και αυτά: