Κυριακός Μητσοτάκης

Ο Ιωάννης Σαρμάς ανέλαβε τα καθήκοντα του υπηρεσιακού πρωθυπουργού και την Πέμπτη 25/5 συναντήθηκε μαζί του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να του παραδώσει ένα μεγάλο φάκελο με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να μπορέσει να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του αφήνουν αφήνουν το Μέγαρο Μαξίμου και θα μεταβούν στα γραφεία του μπλε κόμματος με σκοπό να συνεχίσουν να ασχολούνται με την ανάπτυξη στρατηγικών για τον β’ γύρο των εκλογών και μαζί του θα βρίσκεται και το αγαπημένο του σκυλάκι, Πίνατ.

@kyriakosmitsotakis_ Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων άρα και του Peanut! 🥜 Βάλτε στη ζωή σας ένα μικρό φίλο υιοθετώντας ένα αδέσποτο. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ο Πίνατ γίνεται επίσημα “κομματόσκυλο” καθώς θα αλωνίζει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς και αφήνει πίσω του το Μαξίμου όπου εκεί γνώρισε πολιτικούς και σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας και εγχώριας πολιτικής και όχι μόνο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποκαλέσει τον μικρό του φίλο “κομματόσκυλο” σε ένα από τα βίντεο του στο TikTok και έγινε αμέσως viral!

Τον μικρούλη του τον υιοθέτησε όταν είχε επισκεφτεί τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης και από τότε είναι αχώριστοι!

@kyriakosmitsotakis_ 17 ημέρες για τις εκλογές #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας θα γίνουν ένας νέος χώρος εξερεύνησης για τον Πίνατ και σίγουρα θα τον δούμε σε νέο βίντεο!

 

Τσέκαρε και αυτά: