Θέατρο Αλκμήνη

Τετάρτη βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “ΡΑΧΗΛ”, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά στο θέατρο Αλκμήνη.

Η Ραχήλ δε θα πάψει να είναι επίκαιρη όσο υπάρχουν διακρίσεις, όσο επικρατεί η ξενοφοβία, όσο απαίδευτες μάζες κατευθύνονται στο κακό, όσο τα συμφέροντα βρίσκονται πάνω από το σεβασμό της ανθρώπινης ύπαρξης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Χθές βράδυ την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησαν  δύο σημαντικοί αστέρες του Χόλιγουντ, που βρέθηκαν στην πατρίδα μας για ολιγοήμερες διακοπές.  O Douglas Dickerman γνωστος ηθοποιός απο τη σειρά του NETFLIX “ΟΖΑΡΚ ” & η σύζυγός του επίσης γνωστή ηθοποιός Deidrie Henry Dickerman!

Στο τέλος της παράστασης χαιρέτησαν τους συντελεστες και τον σκηνοθέτη Μανώλη Ιωνά και αφου φωτογραφήθηκαν κάθισαν να πιουν ενα ποτήρι κρασί στο θέατρο! Μας εντυπωσίασε η απλότητα και οι καλοί τους τρόποι και φυσικά το θέατρο Αλκμήνη τους προσκάλεσε όσο διαστημα μείνουν στην Ελλάδα να δουν και τις υπόλοιπες παραστάσεις που έχει το θέατρο

Στην παράσταση ΡΑΧΗΛ παίζουν οι ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης):

Μανώλης Δεστούνης, Ειρήνη Παπαδημάτου, Αντώνης Σανιάνος, Δημήτρης Κανέλλος, Βασίλης Φακανάς, Νίκος Κρίκας, Ιωάννα Γκαβάκου.

Ημέρα και Ώρα Παραστάσεων: κάθε  Τετάρτη  στις 20:00

Πληροφορίες χώρου: Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ, Αλκμήνης 8-12, Κάτω Πετράλωνα Μετρό: Στάση Κεραμεικός,Τρόλεϊ: 21 Στάση ΚΑΜΠΑ, ΟΑΣΑ: 049,815,838,914,Γ18 Στάση ΚΑΜΠΑ,035 Στάση ΙΚΑ

Τσέκαρε και αυτά:

Χριστίνα Ζιώγα: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και η συνεργασία με τον Βέρτη

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η εμφάνιση μετά τον χαμό της μητέρας του