Χριστίνα Ζιώγα

Η Χριστίνα Ζιώγα, είναι μία από τις σπουδάστριες της μουσικής ακαδημίας του Fame Story, και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο του κοινού, όσο και της κριτικής επιτροπής.

Η διαγωνιζόμενη, έχει καταφέρει να συζητηθεί, ειδικά μετά τον άγριο τσακωμό με μία από τις καθηγήτριες του Fame Story, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, για ένα φόρεμα που είχε φορέσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Παρ’ όλα αυτά, δηλώνει παθιασμένη με την μουσική, το τραγούδι και τον χορό και θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Όσα δεν ξέραμε για τη Χριστίνα Ζιώγα:

Η παίκτρια του μουσικού ριάλιτι, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, ενώ πλέον είναι 30 ετών.

Το ταλέντο της στο τραγούδι, φάνηκε από πολύ μικρή ηλικία, και αποφάσισε ότι είναι αυτό που θέλει να κάνει επαγγελματικά, πολύ νωρίς.

Η Χριστίνα Ζιώγα, ξεκίνησε από μικρή να εργάζεται πάνω στη μουσική και έχει συνεργαστεί με αρκετούς ταλαντούχους καλλιτέχνες σε πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Για παράδειγμα έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο YTON, από το οποίο έχει ανεβάσει στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Χριστίνα Ζιώγα, πήρε απόφαση να λάβει συμμετοχή στο Fame Story, καθώς θεωρεί ότι έχει όλα τα στοιχεία για να διαπρέψει στον χώρο και γιατί όχι να βγει η νικήτρια της μουσικής ακαδημίας και να κερδίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το μεγάλο της όνειρο όμως είναι να πηγαίνουν χιλιάδες άνθρωποι στις συναυλίες της και να περνάνε καλά με την μουσική της.

Τσέκαρε και αυτά:

Αριστέα Αλεξανδράκη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story

Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη σε απλά βήματα