Γιώργος Αγγελόπουλος

Για πρώτη φορά μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Οι δύο τους ταξίδεψαν για την Κύπρο, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς, Η Γη της Ελιάς, στην οποία έχει αναλάβει τον ρόλο του Ορέστη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, έπιασε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε κάποια δήλωση. Υπενθυμίζεται ότι, η κηδεία της μητέρας του Ντάνου, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο, όπου παρευρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της άτομα.

Παράλληλα, η Βάσια Παναγοπούλου είχε ενημερώσει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε στο Survivor, θα έκανε μία παύση από τα γυρίσματα, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού η μητερα του, Ουρανίας Σουλτάνη, άφησε την τελευταία της πνοή, μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη Γη της Ελιάς, συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Σε ένα από τα fan club του, έγραψαν:

«Ο Γιώργος ξεκίνησε πάλι γυρίσματα για τη @gitiselias_megatv με τις ευχές του κουμπάρου του αλλά και όλων μας. Ελα να παίρνει φωτιά ο ρόλος γιατί βάλτωσε κύριε @georgiou82 μου…»

Τσέκαρε και αυτά:

Αριστέα Αλεξανδράκη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story

Κέικ μήλου χωρίς ζάχαρη σε απλά βήματα