Θεωρίες συνωμοσίας

Στο TikTok συνεχίζονται οι απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας και για μια ακόμη φορά ένας “χρονοταξιδιώτης” κάνει την εμφάνιση του και μιλά για μετατροπές στα έμβρυα που θα ξεκινήσουν να γίνονται μέσα στο 2023.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Eno Alaric, γνωστός ως @theradianttimetraveller,  έχει αποκτήσει περισσότερους από 26,000 followers στο TikTok και οι προειδοποίησεις του αφορούν σε όσα φέρεται πως θα συμβούν στο μέλλον!

Έχει κάνει λόγο για επισκέψεις εξωγήινων, για πλανήτες που συγκρούονται και άλλα πολλά! Και τώρα επιστρέφει με νέο βίντεο στο οποίο αναφέρει πως οι γονείς θα μπορούν να διαλέγουν τα καλύτερα γονίδια για τα παιδιά τους ενώ είναι έμβρυα και να μεταλλάξουν την εμφάνιση τους έτσι ώστε να είναι όπως τα θέλουν.

@radianttimetraveler This will change everything… #fyp #foryou #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca #radianttime #entertainment ♬ Horror Music(842278) – Pavel

Στο βίντεο το οποίο έχει λάβει περισσότερα από 1.000 likes ο Eno γράφει:

“ΠΡΟΣΟΧΗ! Ναι είμαι ένας αληθινός χρονοταξιδιώτης και στο τέλος κάθε μήνα του 2023 θα συμβούν μεγάλα γεγονότα. 

22 Νοεμβρίου: Η Γενετική μηχανική θα γίνει δημόσια πλέον και θα επιτρέπει να αποκτούν οι γονείς τα παιδιά που θέλουν όπως τα έχουν φανταστεί! Θα μπορούν να αφαιρούν τις γενετικές “παραλλαγές” και ανωμαλίες και θα μοιάζουν όπως εκείνοι θέλουν”. 

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν κατακλύσει το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: