Threads

Πριν από κάποιες μέρες, η εταιρεία Meta λάνσαρε τον ανταγωνιστή του Twitter, Threads και μέσα σε λίγες ώρες εκατομμύρια κόσμος έκανε εγγραφή στο νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Έλον Μασκ είναι έξαλλος με τη νέα εφαρμογή που “απειλεί” το δικό του μέσο και έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βρει το “δίκιο” του διότι πιστεύει πως είναι μια ξεκάθαρη αντιγραφή.

Αυτό, όμως, που αφορά τον περισσότερο κόσμο δεν είναι η έντονη κόντρα μεταξύ Μάσκ – Ζούκερμπεργκ, αλλά τι συμβαίνει αν κάποιος αποφασίσει να διαγράψει την εφαρμογή “Threads”.

Αν έχεις “κατεβάσει” το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν το διαγράψεις, κινδυνεύεις να χάσεις και τον λογαριασμό σου στο Instagram!

Για να μπορέσει ένας χρήστης να διαγράψει τον λογαριασμό του, θα πρέπει να κάνει την καρδιά του πέτρα και να διαγράψει και το προφίλ του στο άλλο μέσο το οποίο ανήκει στη Meta!

Aν δε θέλεις να έχεις παρουσία στο Threads, θα πρέπει απλά να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου και να μην κάνεις διαγραφή γιατί δε θα είναι ευχάριστο αυτό που θα ζήσεις μετά!

Οι άνθρωποι του Instagram εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα γιατί ήδη υπάρχουν παράπονα και θέλουν να διαχωρίσουν τις δυο εφαρμογές.

Τσέκαρε και αυτά: