TikTok

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορούμε καθημερινά να μάθουμε πολλά πράγματα τα οποία, βέβαια, δε σημαίνει πως είναι σωστά, αλλά έχουμε κριτήριο και καταλαβαίνουμε τι μας κάνει και τι όχι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ  

H Diaine, είναι μια TikToker η οποία μέσω ενός βίντεο ισχυρίζεται πως είναι “τρέλα” να μην μπορεί ένας άνθρωπος να φάει σωστά τα γνωστά σοκολατάκια που έχουν χρυσό περιτύλιγμα και θέλησε να δείξει πως πρέπει να τα απολαμβάνουμε.

Η project manager από το Εδιμβούργο, είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να φάνε το σωστό σοκολατακι με συγκεκριμένο τρόπο.

“Είναι τρέλα. Πρέπει να δαγκώσεις το εξωτερικό και να αφήσεις το σοκολατένιο μπαλάκι για μετά. Μην φάτε τη βάφλας μόνο το εξωτερικό. Τώρα πρέπει να βάλεις τα δόντια σου ανάμεσα στη γραμμούλα που υπάρχει στη βάφλα και να τη χωρίσεις στη μέση. Τρως τη βάφλα και τη βάζεις στον ουρανίσκο σου αλλά δεν το δαγκώνεις. Τώρα βάζεις τη σοκολάτα στο στόμα σου και έτσι απολαμβάνεις σωστά το σοκολατάκι”. 

Τσέκαρε και το βίντεο :

@diaineo I’ve been doing this method since I was a child🤣 #methodinmymadness #foodvlog #foodie #chocoholic #howtotiktok ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

 

Πολύ κόπο καταβάλλει πάντως!

 

Τσέκαρε και αυτά: