Τίνα Τέρνερ

Έφυγε από τη ζωή η πασίγνωστη τραγουδίστρια και “γιαγιά” της ροκ, Τίνα Τέρνερ, σκορπίζοντας παγκόσμια θλίψη!

Η “επαναστάτρια της ροκ μουσικής σκηνής” πέθανε σε ηλικία 83 ετών και αφήνει πίσω της μια τεράστια κληρονομιά καθώς ήταν πρωτοπόρος στην παγκόσμια μουσική σκηνή και ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η τραγουδίστρια των επιτυχιών “Simply the best”, “Whats love got to do with It” έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ο οποίος επιβεβαίωσε στη Telegraph πως η καλλιτέχνις πέθανε στο σπίτι της στο Κουσναχτ κοντα΄στη Ζυρίζη, μετά από μάχη με μακροχρόνια ασθένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Turner (@tinaturner)

 

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram αναφέρονται τα εξής :

“Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Τίνα Τέρνερ. Με τη μουσική της και πάθος της για ζωή, μάγεψε εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον πλανήτη και ενέπνευσε τους αστέρες του αύριο.

Σήμερα αποχαιρετούμε μια αγαπητή φίλη που μας αφήνει όλο την το σπουδαίο έργο, τη μουσική της. Όλη μας η συμπόνια πηγαίνει στην οικογένεια της. Τίνα θα μας λείψεις”. 

Η θρυλική ερμηνεύτρια γνώρισε την επιτυχία κατά τη δεκαετία των ’60s με τον τότε σύζυγο της, Άικ Τέρνερ και τα τραγούδια έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, τον εγκατέλειψε λόγο σοβαρών περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Έχοντας επιζήσει από αυτή την τοξική σχέση που την έστειλε στο νοσοκομείο πολλές φορές, η Τίνα έκανε ένα από τα πιο δραστικά comebacks στην μοσυική ιστορία και ως σόλο καλλιτέχνις κατά τη δεκαετία των ’80s γνώρισε τεράστια επιτυχία,

Πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια με την υγεία της, καθώς υπέστη εγκεφαλικό, καρκίνο εντέρου και νεφρική ανεπάρκεια όπου και χρειάστηκε μεταμόσχευση.

Τσέκαρε και αυτά: