Τιτανικός

Ο Τιτανικός είναι ένα από τα διασημότερα πλοία στον κόσμο και ναυάγησε στις 14 Απριλίου του 1912. Από τότε αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια και διαρκώς ερευνητές προσπαθούν να δυνατόν από κοντά το βυθισμένο πλοίο και να αναλύσουν τα ευρήματα τους.

Εξειδικευμένη εταιρεία χαρτογράφησης δημιούργησε την πρώτη ψηφιακή σάρωση ολόκληρου του πλοίου και οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι συγκλονιστικές.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όλοι όσοι έχουν απορείς για το γνωστό πλοίο μπορούν πλέον να κάνουν μια τρισδιάστατη περιήγηση μέσω του βίντεο και να δουν λεπτομέρειες τις οποίες δεν έχουν ξαναδεί! Οι εικόνες βασίζονται σε ξεκάθαρα δεδομένα τα οποία έχουν λάβει οι ειδικοί που δημιούργησαν το βίντεο!

 

To ΒBC παρουσίασε το βίντεο που δείχνει τις πρώτες εικόνες και βλέπουμε το πλοίο σαν να βρίσκεται στην στεριά και κάνοντας ζουμ σε διάφορα σημεία αποκαλύπτονται ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Το ναυάγιο του Τιτανικού αποτέλεσε έμπνευση για τον Τζέιμς Κάμερον έτσι ώστε να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο της ομώνυμης ταινίας “Τιτανικός” και μας έδωσε μια ρομαντική ιστορία η οποία συζητιέται μέχρι και σήμερα!

Το βίντεο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για όσους αγαπούν τα ναυάγια και την ιστορία τους!

Τσέκαρε και αυτά: