Τομ Χόλαντ

Αφήνει για έναν χρόνο την υποκριτική ο γνωστός ηθοποιός από τη Βρετανία, Τομ Χόλαντ καθώς η τελευταία σειρά στην οποία έπαιξε, τον “λύγισε”.

Μιλώντας στο Extra ανέφερε πως θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική διότι η συμμετοχή του στη σειρά της AppleTV “The Crowded Room” τον έκανε να δει κάπως διαφορετικά τα πράγματα και κουράστηκε πολύ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Δεν μου είναι άγνωστη η σκληρή δουλειά. Πάντα ζούσα με την ιδέα ότι η σκληρή δουλειά είναι καλή δουλειά. Από την άλλη, η σειρά με λύγισε. Ήρθε μια στιγμή που χρειαζόμουν ένα διάλειμμα και εξαφανίστηκα. Πήγα στο Μεξικό για μια εβδομάδα, σε μια παραλία και ηρέμησα. Τώρα παίρνω ένα χρόνο άδεια και αυτό είναι αποτέλεσμα του πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά. Είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα εξελιχθεί. Νιώθω ότι η σκληρή δουλειά μας δεν πήγε χαμένη”, είπε ο Τομ Χόλαντ.

H σειρά είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του Μπίλι Μίλιγκαν ο οποίος συνελήφθη τη δεκαετία του 1970 καθώς κατηγορήθηκε για βιασμό, απαγωγή και ένοπλες ληστείες και διαγνώστηκε με 24 ξεχωριστές προσωπικότητες.

Η δίκη του κατηγορούμενος στις 4 Δεκεμβρίου του 1978 ήταν η πρώτη όπου ένας έχοντος αθωώθηκε λόγω παραφροσύνης.

Tσέκαρε και αυτά: