Wednesday

H Wednesday, το κορίτσι της οικογένειας Άνταμς που απέκτησε δική του σειρά στο Netflix, θα επιστρέψει στη γνωστή πλατφόρμα (ελπίζουμε σύντομα) και έχουμε να δούμε νέες περιπέτειες! Αλλά κάτι θα λείπει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Jenna Ortega είναι αυτή που έδωσε “σάρκα και οστά” στον χαρακτήρα που είχαμε γνωρίσει στο παρελθόν από την Κριστίνα Ρίτσι, και θα τη δούμε στη δεύτερη σεζόν να προχωρά σε πιο σκοτεινά μονοπάτια!

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Actors on Actor’s του Variety θα δούμε τη Wednesday να προσπαθεί να μπει σε πιο dark μονοπάτια και έκανε ένα μικρό spoiler! Όπως είπε, τ κορίτσο με τις μακριές μαύες κοτσίδες, δε θα ασχοληθεί με κανένα ρομάντζο στη δεύτερη σεζόν καθώς θέλουν να αναδείξουν παραπάνω το horror στιχείο της σειράς.

H 20χρονη ηθοποιός δήλωσε επίσης:

“Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει και με μια χαρακτήρα όπως η Wednesday που είναι τόσο αγαπημένη, απλώς δεν ήθελα να την παρουσιάσουμε λανθασμένα. Οπότε θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες συζητήσεις. Να είμαστε στο πλατό, με τους σεναριογράφους και τον Tim Burton, να μαζευόμαστε και να λέμε “ΟΚ τι δουλεύει και τι όχι;”. 

Προς το παρών δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά!

Τσέκαρε και αυτά: