Τόνι Μπένετ

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο θρύλος της μουσικής, Τόνι Μπένετ και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην παγκόσμια showbiz!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Αμερικανός τραγουδιστής της τζαζ και ελαφριάς ποπ μουσικής έφυγε από τη ζωή δυο εβδομάδες προτού γιορτάσει τα 97α γενέθλια του και προς το παρών δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η αιτία θανάτου του.

Ο καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες είχε διαγνωστεί με τη νόσο Αλτσχάιμερ το 2016 και από τότε είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά έκανε επιλεκτικές εμφανίσεις.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως πάλευε με τη νόσο για πέντε χρόνια σιωπηλά και το 2021 μίλησε για αυτή στον κόσμο ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει έτσι ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Mail (@dailymail)

Ο Τόνι Μπένετ έκανε εμφανίσεις για πολλά χρόνια παλεύοντας με τη νόσο και είχε καταφέρει να κυκλοφορήσει και ένα άλμπουμ με τη Lady Gaga το 2021 το οποίο και ήταν το τελευταίο του.

Τον Απρίλιο του 2023 είχε εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη σε αναπηρικό καροτσάκι και πολλοί είχαν καταλάβει πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, κυκλοφόρησε περισσότερα από 70 άλμπουμ και κέρδισε 19 βραβεία Grammy και απόλαυσε την συνεργασία με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ήταν ο Φρανκ Σινάτρα.

Τσέκαρε και αυτά: