Αφρός ξυρίσματος

Ο αφρός ξυρίσματος χρησιμοποιείται από άνδρες και γυναίκες καθημερινά για να μπορέσουν να απομακρύνουν από το σώμα τους και το πρόσωπο τους, τριχούλες οι οποίες είναι ανεπιθύμητες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει αφρούς που αφορούν όλα τα δέρματα και η χρήση τους είναι σημαντική διότι οι περισσότεροι ενυδατώνουν το δέρμα μας και μας βοηθούν να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! Ωστόσο, υπάρχουν χρήσεις για τον αφρό που σίγουρα θα σε αφήσουν άφωνο!

Σύμφωνα με την lifestyle TikToker, mama_mila υπάρχουν τρεις χρήσεις του αφρού για το σπίτι που έχουν τρομερά αποτελέσματα!

#1. Καθάρισε τους καθρέφτες στο μπάνιο σου! Ο αφρός ξυρίσματος θα τους κάνει να αστράφτουν και θα ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των υδρατμών που θολώνουν το τζάμι!

#2. Καθάρισε τα ανοξείδωτα σκεύη στο σπίτι σου! Ειδικά τα ψυγεία που έχουν ανοξείδωτες στρώσεις θα σε ευχαριστούν καθώς καθαρίζονται πολύ εύκολα και δεν μένουν δαχτυλιές!

#3. Καθάρισε τα κοσμήματα σου και θα λάμπουν πιο πολύ από ποτέ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μικρές ποσότητες αφρού και να περάσεις τα κοσμήματα σου με ένα πανί!

 

@mama_mila_ Your new favourite cleaner is in your bathroom cabinet ✨ #cleaninghacks #cleaningtiktok #cleaningmotivation ♬ Lifestyle (feat. Adam Levine) – Jason Derulo

Δοκίμασε τες!

Τσέκαρε και αυτά: