Τρανς άνδρας

Ένας γυμνόστηθος τρανς άνδρας ο οποίος είναι έγκυος, ποζάρει στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού “Glamour” και oι αντιδράσεις στα social media είναι πολλές και διάφορες!

Ο Λόγκαν Μπράουν είναι 27 ετών και γεννήθηκε έχοντας ως βιολογικό φύλο το θηλυκό! Ωστόσο, μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε πως νιώθει άνδρας και ξεκίνησε τη φυλομετάβαση του και να προσδιορίζεται ως τρανς άνδρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο συγγραφέας έχει σχέση με το non binary άτομο, Μπέιλι Τζέι Μιλς – είναι drag performer στο Ηνωμένο Βασίλειο – και απο ότι φαίνεται είναι το πρόσωπο με το οποίο θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί καθώς είναι έγκυος ο Λόγκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GLAMOUR (@glamouruk)

Ο ίδιος δεν περίμενε πως θα μείνει ποτέ έγκυος καθώς πίστευε πως με τις θεραπείες τεστοστερόνης που κάνει θα λειτουργούσε διαφορετικά το βιολογικό του ρόλοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British GLAMOUR (@glamouruk)

“Μεγάλωσα σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, και έτσι το να φέρω στον κόσμο ένα μωρό σε μια queer σχέση είναι το καλύτερο συναίσθημα”, δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Κλόε Λόους.

Ο τρανς άνδρας ο οποίος αναμένεται να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι τον επόμενο μήνα πόζαρε για το περιοδικό στο πλαίσιο του εορτασμού του Μήνα Υπερηφάνειας!

Tσέκαρε και αυτά: