Αλ Πατσίνο

Πατέρας στα 83 του έτη ετοιμάζεται να γίνει ο Αλ Πατσίνο σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ και από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ευτυχές γεγονός, δεν έχουν σταματήσει να γίνονται διαφόρων ειδών αναρτήσεις στα social media με τον κόσμο να είναι διχασμένος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πηγή στη Daily Mail ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον “Scarface” και η 29χρονη σύντροφος του, Noor Alfallah, είναι πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι με τον ερχομό του μωρού! Αλλά έρχεται μια νέα “βόμβα” από το γνωστό μέσο ΤΜΖ που αναφέρει πως ο ηθοποιός θέλει να γίνει τεστ πατρότητας γιατί δυσκολεύεται να πιστέψει πως το παιδί είναι δικό του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλ Πατσίνο έμαθε για την εγκυμοσύνη όταν η σύντροφος του ήταν 6 μηνών έγκυος και έπαθε σοκ με όσα του είπε! Οι δυο τους φέρεται να τα είχαν “σπάσει” αρκετό καιρό πριν και η Νουρ ήξερε πως δεν ήθελε άλλα παιδιά ο ηθοποιός.

Το τεστ πατρότητας που φέρεται να ζήτησε ο ηθοποιός έγινε, και αποδείχθηκε πως εκείνος είναι ο πατέρας του αγέννητου βρέφους!

Η σχέση των δυο έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές καθώς πολλοί θεωρούν πως η 29χρονη είναι χρυσοθήρας και πως επεδίωξε επίτηδες να μείνει έγκυος για να μπορέσει να διεκδικήσει την περιουσία του ηθοποιού!

Τσέκαρε και αυτά: