Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που κατάφερε να “αναστήσει” την καριέρα του μέσω της συμμετοχής του στο Survivor 2021 και θύμισε στον κόσμο το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει ενώ παρουσίασε στο κοινό το πραγματικό του χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ αγαπητός. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο καλλιτέχνης ο οποίος μας έχει χαρίσει απίστευτες επιτυχίες στις αρχές των 2000s είχε αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ωστόσο συνέχισε να κάνει πολλά live σε όλη την Ελλάδα διότι ο κόσμος ήθελε να τον ακούσει και να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια!

Τριαντάφυλλος – Βιογραφικό, το νέο Instagram, η σύζυγος, η καριέρα, το Survivor και οι κόντρες

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στη Ρόδο στις 20 Ιουνίου του 1977 και από μικρή ηλικία είχε καταλάβει πως το τραγούδι είναι αυτό με το οποίο θέλει να ασχοληθεί! Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μαγαζιά της Ρόδου! Όταν ο Θοδωρής Μακρίδης είδε τον νεαρό τότε καλλιτέχνη να οργώνει τις πίστες, αποφάσισε να τον φέρει στην Αθήνα και σε ηλικία 19 ετών ξεκίνησε δημιουργεί μια νέα ζωή στην πρωτεύουσα και δεν άργησε να γίνει το μεγάλο μπαμ!

Σε ηλικία 20 ετών κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Βλέπω κάτι όνειρα” και ένα νέο αστέρι “γεννήθηκε” αφού τον βλέπαμε παντού και τα κορίτσια τον είχαν λατρέψει! Γνώρισε τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια του τότε, ακούγονται ακόμη και σήμερα! Συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες ενώ η σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν σταθμός αφού είχε γράψει πολύ δυνατά κομμάτια!

Προς το τέλος του 2003 άρχισε να χάνεται από τα φώτα και βρέθηκε να τραγουδά σε πιο μικρά μαγαζιά όπου ξεσήκωνε τον κόσμο!

Η σύζυγος του

Το 2014 ο γνωστός καλλιτέχνης παντρεύτηκε τη Δήμητρα Σιαμπάνη! Μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση μετονομάζεται χώρο της showbiz καθώς είναι γιατρός και έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι τον Νικόλα! Ο τραγουδιστής έχει τεράστια αδυναμία στον γιο του!

Οι κόντρες

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του και να πει τα πράγματα ως έχουν, στηρίζοντας πάντα την άποψη του και παραθέτοντας τα δικά του επιχειρήματα πάνω σε ζητήματα που τον αφορούν! Έχει έρθει σε κόντρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς δεν είχε κληθεί να δώσει το παρών σε ένα αφιέρωμα της εκπομπής “Στην υγεία μας” και θεώρησε άδικο το γεγονός καθώς ήταν για χρόνια συνεργάτης της! Επίσης, τον έχουμε δει να ανταλλάζει βαριές κουβεντούλες με τη Δέσποινα Βανδή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη, να εκφράζει παράπονο για τον Αντώνη Ρέμο διότι του είχε ζητήσει βοήθεια και δεν την είχε λάβει σύμφωνα με τα λεγόμενα του και με διάφορα άλλα πρόσωπα!

Το Survivor

To 2021 ήταν αναμφισβήτητα μια χρονιά που έδωσε στον Τριαντάφυλλο αυτό που χρειαζόταν για να επιστρέψει στην showbiz πιο δυναμικά! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ζήτησε από τπν τραγουδιστή να συμμετάσχει στο Survivor και αυτή έμελλε να είναι η νέα αρχή και το boost που χρειαζόταν στην καριέρα του! Ο τραγουδιστής μπήκε στο παιχνίδι και από τις πρώτες μέρες προκάλεσε αίσθηση καθώς πέρασε δύσκολες στιγμές και ήρθε αντιμέτωπος με πολλές συμπεριφορές που δεν του άρεσαν! Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με τη συμμετοχή του και η στήριξη στον Ντάφυ ήταν ξεκάθαρη! Στο παιχνίδι γνώρισε τον Σάκη Κατσούλη με τον οποίο έγιναν κολλητοί και τον στήριξε μέχρι τη μεγάλη του νίκη! Ωστόσο, οι δυο τους απομακρύνθηκαν καθώς ο Σάκης Κατσούλης συμμετείχε στο All Star και ήρθε κοντά με τον “εχθρό’ του φίλου του Γιώργο Κόρομι.

Το νέο Instagram


O Τριαντάφυλλος είχε έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram ο οποίος εξαφανίστηκε ξαφνικά και έτσι έχασε 140.000 followers μέσα σε μια νύχτα! Δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό τον οποίο προσπαθεί να “ανεβάσει” και πολλοι φίλοι του κάνουν stories για να τν στηρίξουν!

Τσέκαρε και αυτά: