Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

O Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει δεχτεί πολλές προτάσεις κατά καιρούς για να αναλάβει το ρόλο του “μοντέλου” σε γνωστές καμπάνιες αλλά έχει αρνηθεί πολύ διακριτικά γιατί θεωρεί πως δεν είναι στο στοιχείο του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο οίκος Louis Vuitton και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια η οποία αφορά στο λανσάρισμα της συνεργασίας με την καλλιτέχνη Yayoi Kusama.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ βρίσκεται ανάμεσα σε κολοκύθες και φορά ένα τζιν ο οποίο είναι καλυμμένο στις βούλες – ένα χαρακτηριστικό που έχει η καλλιτέχνης και μοιάζει 10 χρόνια μικρότερος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ο τραγουδιστής συμμετέχει για πρώτη φορά σε μια διεθνή καμπάνια οίκου μόδας, και προσπάθησε να φέρει μια fun διάθεση στο μέρος όπου και φωτογραφήθηκε αλλά μάλλον υπήρξε θέμα με το φώτοσοπ διότι σε μια εικόνα που έχει αναρτηθεί, το προσώπου του φαίνεται πιο λείο από ποτέ! Εκτός και αν έκανε κάτι και δε μας το έχει πει!

Τα σχόλια είναι πολλά κάτω από τη φωτογραφία που έχει αναρτηθεί και ο τραγουδιστής μοιάζει πολύ “νεανικός” !Εμάς μας θύμισε τον Ζορντί! Φαντάσου!

Τσέκαρε και αυτά: