Τζιν

Τζιν: Ο καιρός αρχίζει να γίνεται πιο κρύος και πολλοί ανυπομονούμε να φορέσουμε τα φθινοπωρινά μας ρούχα και να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις από το καυτό καλοκαίρι που πέρασε.

Τα βασικά κομμάτια που έχουμε στην ντουλάπα μας είναι οι καμπαρντίνες, τα blazers και τα πολυαγαπημένα τζιν, που είναι συνήθως η πιο βολική επιλογή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ωστόσο, δε σημαίνει ότι τα τζιν παντελόνια δεν μπορούν να συνδυαστούν όμορφα και να έχουμε ένα outfit με ενδιαφέρον. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να συνδυάσεις ένα τζιν παντελόνι και συνήθως παίρνουμε ιδέες από τις fashionistas του Instagram και του TikTok.

Για μία πιο χαλαρή εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο φαρδύ παντελόνι και να το συνδυάσεις με ένα πλεκτό crop top ή cropped cardigan και από πάνω ένα jacket.

Από τις πιο κομψές εμφανίσεις, ο συνδυασμός του τζιν με ένα λευκό πουκάμισο. Επιπλέον μπορείς να βάλεις από μέσα ένα μαύρο τοπ, έτσι ώστε το πουκάμισο να έχει τον ρόλο του πανωφοριού. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα mules ή loafers.

Μπορείς να το φορέσεις με ένα oversized blazer, το οποίο αν μπορείς να το βάλεις σαν μπλούζα και να απογειώσεις το outfit με γόβες ή mules.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Προφανώς το denim on denim δεν θα μπορούσε να λείπει. Διάλεξε ένα denim co-ord και συνδύασε το με tank top σε ουδέτερα χρώματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Για ένα quiet luxury look, μπορείς να βάλεις ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι με beige ή camel αποχρώσεις στο top μέρος του look.

Τσέκαρε και αυτά:

Ραβανί: Η παραδοσιακή συνταγή του σιροπιαστού γλυκού

Danny & Victor: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story