Vans

Η Vans παρουσιάζει την καμπάνια “Old Meets Knu” μια εξύμνηση στα διαχρονικά σχέδια της και σε αφηγήσεις που συνδέουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Μια συλλογή που μέσω του εμβληματικού Sidestripe της Vans, ενώνει αθλητές και lifestyle δημιουργούς διαφορετικών γενεών.

Η Κληρονομιά του Old Skool: Από το 1977 μέχρι Σήμερα

Το Old Skool κυκλοφόρησε το 1977 και ήταν το τρίτο κατά σειρά skate shoe, μετά τα Vans Authentic και Era. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το Old Skool αναδείχθηκε σε ένα από τα εμβληματικότερα παπούτσια στον κόσμο του skateboarding, της μουσικής και της μόδας, εισάγοντας το θρυλικό Sidestripe που έγινε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Σήμερα, το Old Skool έχει αναβαθμιστεί μέσω νέων χρωμάτων και υλικών, και έχει επανασχεδιαστεί με διάφορες τρόπους στις συλλογές της Vans.

Knu Skool: Μια Σύγχρονη Παραλλαγή της Παράδοσης

To Vans Knu Skool αρχικά σχεδιάστηκε το 1997 και αποτελεί τη νέα εκδοχή του κλασικού Old Skool της νέας γενιάς των late 90’s. Με έμπνευση από τις σιλουέτες του skateboarding, το ανανεωμένο Knu Skool για τη νέα σεζόν, περιλαμβάνει ολοκαίνουρια χρώματα, ανθεκτικό σουέτ στο πάνω μέρος για μέγιστη αντοχή, επιπλέον επένδυση στη γλώσσα και 3D Sidestripe, καθώς επίσης και χοντρά, oversized κορδόνια.

Storytelling από τους Δημιουργούς Tony Alva, Breana Geering, Ed Templeton, Veneda Carter

Για την πρώτη καμπάνια “Old Meets Knu” η Vans επίλεξε δύο ανθρώπους που ο καθένας αντιπροσωπεύει απόλυτα το legacy και την εξέλιξη του Old Skool και Knu Skool, τον θρύλο του skateboard, Tony Alva, και την αθλήτρια της ομάδας skateboarding της Vans, Breana Geering.

Τόσο ο Alva όσο και η Geering – που έχουν πάντα μια φρέσκια οπτική για τη ζωή – είναι γνωστοί για τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης τους και το επαναστατικό τους πνεύμα, ενώ πορεύονται με κοινή νοοτροπία και οπτική.

Προκειμένου να πει την ιστορία της, η Vans συνεργάστηκε με δύο εμβληματικούς δημιουργούς που αντιπροσωπεύουν την “Off The Wall” φιλοσοφία μέσω του ελεύθερου πνεύματος και της ριζοσπαστικής δημιουργικότητας τους. Πρόκειται για τον διάσημο φωτογράφο Ed Templeton και τη στυλίστρια Veneda Carter, – ο καθένας πρωτοπόρος στην τέχνη του.

Η φωτογραφική ματιά του Templeton αιχμαλωτίζει αυθεντικές και ακατέργαστες στιγμές, ενώ το επίδοξο styling της Carter επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα της μόδας. Μαζί, παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή στην καμπάνια “Old meets Knu”, αναβαθμίζοντας τον συνδυασμό κλασικού και σύγχρονου.

Οι δυο τους, εμπνέοντας ο ένας τον άλλο, καθορίζουν το μέλλον του στυλ της Vans, που είναι βασισμένο στον κλασικό σχεδιασμό.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Metro Mall, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Τσέκαρε κι αυτά: