Ντέμι Μουρ

H Ντέμι Μουρ άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές της όταν ανάρτησε μια φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι ενώ είναι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ και πάνω της κάθεται το αγαπημένο της σκυλάκι.

Η 60χρονη ηθοποιός με τα μακριά μαύρα μαλλιά, ανέβασε δυο φωτογραφίες και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τις νέες εικόνες της και δε σταμάτησαν να εκθειάζουν την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Ντέμι Μουρ έχει αποκαλύψει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, πως η γυμναστική είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής και φροντίζει καθημερινά να ασχολείται με αυτή γιατί θέλει να είναι πάντα σε φόρμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Από πολύ νεαρή ηλικία έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και όταν ξεκίνησε την υποκριτική ήταν ένας από τους τρόπους για να μπορεί να “ξεσπά”.

H ηθοποιός επιλέγει να γυμναστεί πολλές φορές με τις κόρες της και μια από τις αγαπημένες της ασχολίες είναι το κολύμπι, κάτι το οποίο κάνει πολύ συχνά!

Παράλληλα, έχει επιλέξει να κάνει μια ισορροπημένη διατροφή η οποία είναι plant based και έχει απομακρύνει τη ζάχαρη από τη ζωή της, μιας και δεν κάνει καλό σε κανέναν!

Κούκλα είναι η άτιμη!

Τσέκαρε και αυτά: