Βασιλική Λιγνού

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε στο My Style Rocks καθώς η Βασιλική Λιγνού είχε για μια ακόμη φορά μια έξαλλη στιγμή και αφού αντάλλαξε κάποια λόγια με τη Χριστιάννα Κατσιέρη, ξεκίνησε μια νέα “μάχη” με την Όλγα Κοτλιδά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Όλγα Κοτλιδά ζήτησε από την Κατερίνα Καραβάτου αν μπορεί να μη σχολιάσει γιατί κάθε φορά που μιλά με τη Βασιλική είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Αλλά η παρουσιάστρια της είπε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Η Βασιλική Λιγνού έγινε έξαλλη με αυτό που είπε η συμπαίκτρια της και είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα λέγοντας :

“Άκουσε με Όλγα. Το “τοξικές” και τα επίθετα και οι κακίες, και οι ειρωνείες, εγώ τα φέρνω ανάλογα με την κατάσταση. Δεν μπορείτε να σταθείτε σε διάλογο μόνες σας. Σας αρέσει να ανεβαίνω πάνω. Θα σας πάω εγώ όλες σέντρα”, είπε η Λιγνού! 

Τσέκαρε και το βίντεο εδώ!

Αφού έγινε το “μακελειό” με τις συμπαίκτριες, εμφανίστηκε στην κριτική επιτροπή και είχε πολύ ειρωνική διάθεση απέναντι στον Στέλιο Κουδουνάρη και έβαλε τα κλάματα (μάλλον από τα νεύρα της).

H παίκτρια νιώθει πως λέγονται πολλά ψέματα και δεν της αρέσει να την αδικούν αλλά σίγουρα όλοι μιλούν με τη δική τους αλήθεια και κάποια πράγματα είναι φανερά!

 

Τσέκαρε και αυτά: