Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα στα κορίτσια του “My Style Rocks” και κανεις δεν ξέρει πραγματικά τους λόγους για τους οποίους “εξαφανίστηκε” από το πλατό! Και ο κόσμος στα social media τη θέλει πίσω!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το κορίτσι με την έντονη προσωπικότητα και το πικάντικο σχόλιο, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram για την αποχώρηση της και κατάφερε να πει πολύ λίγα πράγματα διότι δεσμεύεται από την παραγωγή του ριάλιτι μόδας.

Χαρακτηριστικά, η Βασιλική Λιγνού ανέφερε: 

“Θέλω να πω ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε στο διαγωνισμό. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ τόσο πολύ. Ακόμη δε θέλω να τοποθετηθώ περί της αποχώρησης μου. Σας παρακαλώ όπως με σεβόσασταν τόσο καιρό, να με σεβαστείτε και σε αυτή τη φάση και να κατανοήσετε πως δεσμεύομαι νομικά και ηθικά. Νομικά γιατί έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο και ηθικά γιατίι επιλέγω να σεβαστώ τις συμπαίκτριες μου. Ανεξαρτήτως συμπαθειών, εφόσον ακόμη διαγωνίζονται. Το γεγονός ότι εξακολουθούν να ακούγονται πράγματα για εμένα ακόμη μετά την αποχώρηση μου αποτελεί συγκεκριμένων ατόμων που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να αμαυρώσουν το όνομα μου για να επιτύχουν δικούς τους σκοπούς. Προσωπικά επιλέγω να διατηρήσω τις αρχές και τις αξίες μου”. 

Στη συνέχεια του story της η Βασιλική Λιγνού έγραψε:

“Όταν μιλήσω θα το κάνω όπως θέλω και ξέρω. Ανοικτά και με ειλικρίνεια. Αε ευχηθούμε όλα μαλλί καλή επιτυχία στα κορίτσια που εξακολουθούν να διαγωνίζονται ακόμη και σε αυτά που επιλέγουν να το κάνουν ανήθικα”. 

Τσέκαρε και αυτά: