Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” πριν από κάμποσο καιρό! Όμως,το “πνεύμα” της φαίνεται να εξακολουθεί να “υπάρχει” στο πλατό καθώς έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στο παιχνίδι τις τελευταίες μέρες για κάποια λόγια που έχουν ειπωθεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Σελένη Φωτιάδη και η Emilia Vodos προσπάθησαν να “λύσουν” τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση τους και έχουν αναφερθεί σε ένα πρόσωπο το οποίο φέρεται να έχει πει λόγια τα οποία έχουν προκαλέσει ταραχές. Προφανώς, εννοείται η πρώην παίκτια του ριάλιτι μόδας η οποία φέρεται να έχει μιλήσει με την Εμιλία και έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία έχουν ρίξει πολύ τη Σελένη.

“Υπάρχει διγλωσσία. Κλονίστηκε η σχέση μου με την Εμιλία” είπε στο επεισόδιο της Δευτέρας 29/5 η Σελένη και η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη Βασιλική Λιγνού η οποία μέσω ενός βίντεο στο λογαριασμό της στο TikTok είπε:

“Ότι λένε εκεί οι καημένες το έχω κάνει. Τόσα και άλλα τόσα. Αφού μπορώ”.

@vasilikilignou_ #mystylerocksgr #vasilikimystylerocks #felakia #greektv #greekseries ♬ πρωτότυπος ήχος – Βασιλική Λιγνού

Η πρώην παίκτρια είχα κάνει μια ανάρτηση αφού έφυγε από το παιχνίδι όπου είχε πει πως θα μιλήσει εκείνη όποτε θέλει και όποτε το επιθυμεί εκείνη! Αναμένουμε!

Τσέκαρε και αυτά: