Ξόρκια

Στα ξόρκια φέρεται να έχουν “εναποθέσει” τις ελπίδες τους για την ακρίβεια οι Βρετανοί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της λευκής μάγισσας, Astrid Carvel.

Σύμφωνα με τη Daily Star, η μάγισσα η οποία έχει δημιουργήσει ένα βιβλίο με οδηγίες για να βοηθήσει τις νέες μάγισσες που τώρα ξεκινούν τη δράση τους, πιστεύει πως είναι ένα φυσικό βήμα του κόσμου όταν νιώθει πως δεν μπορει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Υπάρχει μερίδα κόσμου στη Βρετανία που δεν αντέχει την ακρίβεια και η λύση τους είναι… η μαγεία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η λευκή μάγισσα αναφέρει πως ο κόσμος ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας και εκτιμά πως  είναι ένα πιο ευχάριστο και σημαντικό μονοπάτι.

“Η πρακτική της μαγείας είναι μια αρχαία και φυσική τέχνη. Πολλά από τα αντικείμενα που μπορεί κάποιος να χρειαστεί βρίσκονται στη φύση δωρεάν”, αναφέρει.

Η μάγισσα αποκαλύπτει πως υπάρχουν μάγισσες παντού και πως μπορεί να μην καταλάβει κάποιος ότι στέκεται δίπλα σε έναν τέτοιο άνθρωπο καθώς δεν κυκλοφορούν με μυτερά καπέλα και σκουπόξυλα

“Ως λευκή μάγισσα αυτό που κάνω είναι να φροντίζω τον εαυτό μου και να ζω σε αρμονία με τη φύση. Τα ξόρκια που κάνω είναι συνήθως μια προσπάθεια να προστατέψω την οικογένεια μου και τους φίλους μου”. 

Τσέκαρε και αυτά: