Βασίλης Στίγκας

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος “Σπαρτιάτες“, Βασίλης Στίγκας, στην εκπομπή “Το Πρωινό” και εξέφρασε απόψεις που σίγουρα απασχολούν και ίσως προκαλούν μεγάλη μερίδα του κόσμου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρόεδρος του κόμματος που αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη στις φετινές εκλογές καθώς κατάφερε να μπει στην ελληνική βουλή παρά το γεγονός πως εκφράζει απόψεις οι οποίες δε συνάδουν με τις σύγχρονες απόψεις της κοινωνίας, μίλησε για τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος στήριξε το κόμμα λέγοντας πως δεν έχουν μιλήσει και πως δεν είναι όλοι οι “Σπαρτιάτες” προερχόμενοι από το κόμμα του ιδρυτή του κόμματος του Εθνικού Κόμματος – Έλληνες.

“Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι η κεφαλή του κόμματος μας”, είπε ο πολιτικός.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο Βασίλης Στίγκας απάντησε σε ερωτήματα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και εξέφρασε τις απόψεις του.

“Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Ο καθένας το τι κάνει στο σπίτι του δεν με ενδιαφέρει, είναι δικό του θέμα, αρκεί να μην εμπλέκονται παιδιά”. 

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον πρόεδρο των Σπαρτιατών:

“Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που φιλιέται έχει χαλαρή ηθική και ένας άντρας με μια γυναίκα που φιλιούνται δεν έχουν χαλαρή ηθική;” και ο πολιτικός απάντησε: 

“Όχι βέβαια. Γιατί είναι κάτι το φυσιολογικό, έτσι μεγαλώσαμε. Η gay παρέλαση είναι κάτι το φυσιολογικό; Θα τρελαθούμε στο τέλος; Υπάρχει η δυνατότητα του ανθρώπου να εκφράζεται, αλλά δεν μπορεί να εκφράζεται δημοσίως για κάτι που πιστεύει αυτός ενδεχομένως. Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στο σπίτι του, είτε ετερόφυλος είτε ομοφυλόφιλος. Από εκεί και πέρα, εσείς θεωρείτε σωστή την εικόνα δύο άντρες να φιλιούνται στον δρόμο;”. 

Στο κόμμα του δε θα ήθελε προσωπικά να υπάρχει ένας ομοφυλόφιλος άνθρωπος ενώ τον ενοχλεί η χαλαρότητα των θεσμών και της ηθικής.

Τσέκαρε και αυτά: